RAKENSIN UNELMIEN PC-PELIKONEEN JA STUDION!

RAKENSIN UNELMIEN PC-PELIKONEEN JA STUDION!Tutustu mun uuteen pelihuoneeseen ja Youtube-studioon aitoon CRIBS tyyliin! Suunnittelin ja rakensin mun Man Caven niin, että voin pelata ja tubettaa siellä maailman loppuun asti!

Kertokaa kommenteissa millaisia studioita ja PC-setuppeja teillä on?

Linkit tuotteisiin:

Jimm’s -pelikoneet

noblechairs Epic -pelituoli

Nitro Concepts D16E -säädettävä sähköpöytä

Endgame Gear XM1 -pelihiiri

Asus PG258Q -monitori

🔽 MUSA JA SOME 🔽

► Instagram
► Facebook
► Spotify
► Twitter
► TikTok
► Discord:

#prinssijusuf #jimms

Rating
( No ratings yet )
Comments: 9
 1. Jannica Tapanainen

  vau!

 2. Laulava kivi

  " Katsokaa, minkä kaltaisen rakkauden Isä on meille antanut, että meitä kutsutaan Jumalan lapsiksi, joita me olemmekin. Sentähden ei maailma tunne meitä, sillä se ei tunne häntä. Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on. Ja jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niin kuin hän on puhdas. Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus. Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä. Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut. Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niin kuin hän on vanhurskas. Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt. Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta. " ( Johanneksen ensimmäinen kirje 3: 1 – 10 )

 3. KasuaaliJoni

  magee kämppä! kaiken kaikkiaan- tuossa lopussa huomioni kiinnitti LG:n töllö? näytti semmoselta 65'' vähintään, korjaa jos olen väärässä. :)

 4. yolo KONNA

  Tää äijä tuhoo jengii

 5. mitä mies

  Aijotko alkaa koskaa streamaa twitchiin

 6. KILLI

  Magee bunkkeri! 🔥🔥🔥

 7. Santeri Marcoyolo

  Mä tykkäsin tosi paljon täst videosta!

 8. Suvi23

  Mä diggasin eniten noista hienoista valoista, tosta supparist, noista 3 näytöstä.

 9. ogNikke200

  Vihdoin teit

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: